Registracija

Registrujte novi nalog.

Ako ste već ranije registrovali nalog, ulogujte se.

Ukoliko ste ranije otvorili nalog preko Facebook-a ili Twittera prijavite se ovde. Otvaranje novih naloga na ovaj način nije više moguće.

Isprobaj igre bez prijavljivanja

Mozete anonimno probati sve igre, ali Vam se neće uračunati poeni. Izaberite linkove na vrhu stranice da igrate igre.


Politika privatnosti

Na ovoj stranici možete pročitati koje podatke o igračima skupljamo, kako ih koristimo i kako da tražite izmenu ili brisanje svojih podataka.

Lični podaci igrača

Na našim serverima se čuvaju sledeći lični podaci igrača: ime, pol, godina rođenja i e-mail adresa.

Ime se koristi za prikaz u partiji i na rang listama. Sistem koristi ime koje ste uneli prilikom prijavljivanja, koje ne mora biti Vaše pravo ime. Ukoliko želite, možete da igrate pod pseudonimom.

Vaša e-mail adresa se koristi za prikaz profilne slike preko sajta Gravatar. Otvaranjem profila na sajtu gravatar.com sa svojom e-mail adresom možete menjati prikazanu sliku. Sem toga, e-mail se koristi za verifikaciju promene lozinke ako zaboravite lozinku za pristup svom nalogu.

Sistem omogućava da se prijavite i preko svoj Facebook naloga. U tom slučaju se umesto Gravatar slike prikazuje javno dostupna slika Vašeg Facebook profila. Ukoliko ne želite da se ova slika vidi, možemo Vaš nalog promeniti da više ne koristi Facebook prijavljivanje.

Pol igrača se koristi isključivo radi ispravnog gramatičkog ispisivanja teksta, npr. "Odigrao 5 igara" za muško i "Odigrala 5 igara" za žensko.

Za igrače koji plaćaju učešće na rang listi, čuvamo broj sa kojeg je poslata SMS poruka kako bi mogli da proveravamo eventualne reklamacije.

Godište igrača se koristi za statističke svrhe. Ovaj podatak nije obavezno uneti prilikom prijavljivanja.

Podaci vezani za igru

U sistemu se čuvaju podaci o svim igrama koje ste odigrali i osvojenim poenima. Podatak za svaki datum je dostupan na stranici Vašeg profila.

Podaci o konekcijama

U logovima web servera se čuvaju IP adresa, Operativni sistem i Browser koji koristite. Ovi logovi se koriste isključivo radi praćenja rada i obezbeđenja normalnog funkcionisanja servera, i brišu se nakon mesec dana.

Cookies (kolačići)

Igra koristi cookies isključivo za praćenje sesije korisnika kako ne bi morali da se stalno prijavljujete.

Slagalica koristi usluge trećih lica radi prikazivanja reklama. Ove firme mogu da koriste informacije o Vašim posetama (koje ne uključuju Vaše ime ili e-mail) ovom i drugim sajtovima, kako bi prikazale reklame o proizvodima i uslugama koje bi Vas zanimale. Ukoliko želite da pročitate više informacija o ovoj praksi i izaberete da li želite da se ovakve informacije koriste, posetite Politiku privatnosti za Google oglase.

Bekapi

Podaci se čuvaju pomoću replikacije na više lokacija. Kada zatražite brisanje ili izmenu, ista se propagira na sve kopije u roku od par sekundi. Što se tiče trajnog bekapa, čuvamo samo osnovne podatke o igračima koji se vide na stranici Vašeg profila i e-mail adresu. Ovaj bekap se čuva mesec dana i tada se pravi novi koji prepisuje stari. Ne postoji stariji bekap od mesec dana i zbog toga su bekap fajlovi mali. U slučaju kada zatražite promenu ili brisanje podataka, nakon izvršavanja istog uvek napravimo svež bekap koji prepisuje prethodni tako da su izmene i brisanje podataka trajni čak i u slučaju da se podaci vraćaju iz bekapa. U praksi ovo nikada nije bilo ni potrebno, jer u slučaju havarije na radnim sistemima jednostavno jedna od replika postane glavni server i već ima u sebi ažurne podatke.

Delenje podataka sa trećim licima

Vaše podatke koristimo isključivo radi obezbeđivanja normalnog rada igre i nikada se ne dele sa trećim licima.

Preuzimanje podataka u elektronskom obliku

Ukoliko želite da dobijete neki od svojih podataka u elektronskom obliku (JSON format), javite nam se preko e-mail adrese na dnu ove stranice.

Izmena podataka

Ukoliko želite da izmenite bilo koji od svojih podataka, javite nam se preko e-mail adrese na dnu ove stranice.

Brisanje podataka

U slučaju da želite da obrišete sve svoje podatke ili neke od njih (npr. samo konekcije sa IP adresom), javite nam se preko e-mail adrese na dnu ove stranice.

Kontakt

Možete nas kontaktirati putem e-maila na adresi: info@tvslagalica.com

Slagalica zadržava pravo izmene ovih uslova politike privatnosti.

 

Stranica kreirana za 0.0114 sec.

Copyright © 2024